Dragii mei,

Produsele Stevielle sunt un succes pe care vreau să-l împart cu toți cei care, ca și mine, vor o alimentație echilibrată dar fără să renunțe la dulcele din sucuri, torturi, ciocolată și din multe, multe alte bunătăți.

Iată cum am reușit să reinventez dulcele, alături de echipa mea:

Pasionată fiind de produsele 100% naturale, am căutat cele mai bune ingrediente din toată lumea si am pus experții la treabă.

Am ales ca îndulcitorul pentru toate băuturile și dulciurile pe care le vom produce să fie un extract din planta Stevia rebaudiana Bertoni, un indulcitor 100% NATURAL, cu ZERO CALORII. Iar produsele unice în lume pe care le putem oferi azi sunt rezultatul a mii de teste și de ore de laborator.

Imaginați-vă o zi cu SteviElle!

Prima cafea a zilei ar fi îndulcită după pofta inimii și aromată îmbietor. Apoi ați lua un suc plin de vitamine pentru birou și poate chiar o tartă sau o prăjitură DIET pentru pauza de prânz. Copiii ar aștepta curioși să vadă ce gust are ceiuțul în dimineața asta iar o zi aniversară ar avea tort cu ciocolată. Parcă totul sună mai bine când e 100% NATURAL și FĂRĂ ZAHĂR!

Dacă vă place ce v-am povestit, vă invit pe paginile PRODUSELOR să descoperiți toate bunătățile și surprizele pe care vi le-am pregătit.

 

Cu drag,

DIANA GRĂDINARU

general manager